UtskriftEksporter ICS

Utrykning 71* Nord - Lindesnes til Nordkapp - Ledig

Kurs

Tittel:
Utrykning 71* Nord - Lindesnes til Nordkapp - Ledig
Når:
man, 3. august 2015 - fre, 14. august 2015
Hvor:
,
Kategori:
Kode 160 kurs

Beskrivelse

Utrykning 71°Nord – Lindesnes-Nordkapp

Dette kurset har vi gjennomført noen ganger med gode resultater, og det er på mange måter et veldig spesielt kurs. Se gjerne Facebook-gruppe «Utrykning 71 grader Nord». Det tas inn 6 deltakere til dette kurset.

Vi starter ved Lindesnes og kjører via Sørlandet til det sentrale Østlandet. Her jobber vi noen dager og får lagt et godt grunnlag før vi drar nordover mot Trøndelag der vi gjennomfører teorikurset, og jobber noen dager også i dette området.

Deretter går turen videre nordover E6 med mange avstikkere, og kjører gjennom flere byer i Nord-Norge, samt Vesterålen og Senja. Etter hvert som vi kommer til Finnmark kjører vi til Nordkapp og har en offisiell avslutning.

Etter avslutningen skiller vi lag; dene ene gruppa kjører via Karasjok til Alta og avlegger praktiske prøver der, mens den andre gruppa kjører til Karasjok, via Tanadalen og Varangerbotn for å avlegge prøver i Kirkenes.

Underveis kommer vi til å være innkvartert stort sett på hytter, og deltakerne deles inn i 4 grupper à 3 elever, som jobber sammen under hele kursperioden.

Gjennom et slikt kurs blir det «fag» hele døgnet, og om kveldene blir det både sosiale og faglige aktiviteter. Under utrykningsøvelsene blir en også nødt til å jobbe aktivt med informasjonsinnhenting og planlegging basert på informasjonsinnhenting og tolkning ettersom mesteparten av kurset forgår på ukjent veg.

Ettersom dette kurset inkluderer både kost, losji, samt inngang til Nordkapp-platået må dette dekkes inn gjennom en høyere kursavgift – 25.000,- kr.

Flybilletter kommer også i tillegg, men her er det mulig å få rimelige billetter både fra Kirkenes og Alta.

Ved påmelding er det fint om du har gjort deg opp en mening om du ønsker oppkjøring i Alta eller Kirkenes og gir oss melding om dette som egen mail etter påmelding/registrering.


Ta kontakt om du har spørsmål om dette kurset.

 

Gruppe A: 

- Arne Magnar Svartangen

- Katrine Eike

- Ledig

 

Gruppe B:

- Ledig

- Ledig

- Ledig

Instruktør / Kontaktinformasjon

Instruktør:
Ernst L. Johannessen


Kurssted

Sted:
«Utrykning 71° Nord»

Påmelding:

Påmeldingsfristen for dette kurset er utløpt

NB! Våre nettsider bruker cookies for trafikkmåling og optimalisering av innhold.

Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette.

Jeg godtar

Administrasjon

Ernst L. Johannessen
Leder

ernst@utrykningsskolen.no

Direkte:                         9979 4040

Brannstasjonen:              5274 4700

post@utrykningsskolen.no

 


 

 

Til toppen