forsiden

 

Velkommen til oss

Haugesund Brannvesen har siden 2004 vært en sentral aktør innen utrykningsopplæringen for brann- og ambulansepersonell i Norge. I dag regnes vi som en av de største aktørene og, så langt vi kjenner til, er vi den eneste kursarrangøren som kan tilby fulldokumenterte kurs etter utrykningsforskriften ved at vi har egen skoleambulanse og skolebrannbil. Denne tilpassede opplæringen gjennomføres i forlengelse av kode 160-kurset etter nærmere avtale. De enkelte kurs kan du lese mer om under ”kurs”.

De fleste brannvesen i Norge er deltidsbrannvesen, og det er kjent at ambulansepersonell ofte går i turnus. For å ta hensyn til dette gjennomføres deler av kursene på ettermiddag, kveld og helg – og kursene gjennomføres over hele landet.

Kurskalenderen viser en oversikt over planlagte kurs, men det holdes også kurs utenom det som kommer frem i denne oversikten – ta derfor kontakt om du har behov for kurs.

 

 

Vi ønsker deg velkommen til å ta deg en ”runde” rundt på hjemmesidene våre, og har du spørsmål er det bare å ta kontakt.

 

NB! Våre nettsider bruker cookies for trafikkmåling og optimalisering av innhold.

Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette.

Jeg godtar
Til toppen